Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

28
03

Aanbestedingen werken, hoe werkt dat?

Datum28-03
Aanvang15:30
LocatieDe Drentse Zaak
AdresBeilerstraat 24

Assen
iCaliCal

Aanbestedingen werken, hoe werkt dat?
De inkoop van werken is een vak apart. Er gelden specifieke wetten en regels – en daar blijft het niet bij. Het vakjargon is anders, aannemers hebben hun eigen bedrijfscultuur en onderwerpen als duurzaamheid (circulair) en risicomanagement krijgen relatief veel aandacht. Inkopen, doe je dat met technische professionals of met fulltime inkopers? Die vraag schetst de worsteling bij veel aanbestedende diensten binnen de GWW. De realiteit is echter dat beide ‘bloedgroepen’ elkaar hard nodig hebben, en samen moeten werken, om een aanbesteding succesvol te maken.

In deze sessie staan we met name stil bij de verschillende contractvormen (UAV 2012 en UAV-GC) in de Bouw (zowel GWW als utiliteit). Tjeerd Planting, Managing Consultant bij NIC Inkoopprojecten, voelt zich een vis in het water bij aanbestedingen die spelen in het fysieke domein. Hij zal vragen beantwoorden als: Wat zijn de verschillen tussen de meest gebruikte contractvormen, wanneer en waarom kies je voor welk type contract? En hoe zit het met verantwoordelijkheden? Daarnaast gaan we specifiek in op het aanbesteden van Werken en welke zaken daar met name van belang zijn.

Voor niet NEVI leden (bijvoorbeeld collega’s) is het ook mogelijk om je aan te melden. Hiervoor rekenen we een bijdrage van €75,-.

Tijdens het event komt het volgende aan bod:

  • Aanbesteden van Werken
  • Contractvormen
  • Verantwoordelijkheden

Indien er vragen zijn neem gerust contact op met het bestuur van NEVI via nevikringnoord@nevi.nl. Meer informatie over dit evenement vindt u op de website van NEVI. Aanmelden kan via onderstaande link.