Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
03
19
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: NEVI
Soort:

Jeroen Harink nieuwe directeur NEVI

Jeroen Harink nieuwe directeur NEVI

Jeroen Harink treedt per 1 april aan als algemeen directeur van NEVI. Hij is de opvolger van Jan Kalisvaart, die deze functie anderhalf jaar op interim basis bekleedde. Kalisvaart blijft tot 1 september aan als financieel directeur bij NEVI.

Harink is goed bekend met het inkoopvak. Hij was de afgelopen vier jaar actief als Managing Director Supply Chain bij Vanderland en was daarvoor vijf jaar CPO bij Imtech. Daarnaast heeft hij ook geschiedenis bij NEVI. Van 2004 tot 2009 was hij NEVI-hoogleraar Inkoopmanagement aan de VU, en van 2011 tot 2017 was hij actief in het Bestuur van NEVI. Daar had hij de portefeuille ‘Kennis’.

Professionaliseren
Harink laat zelf weten dat hij zich graag wil inzetten om NEVI verder te professionaliseren. “De stevige link met de dagelijkse praktijk van alle inkopers, met de uitdagingen die daar liggen. De verdere ontwikkeling van de ‘nationale inkoopkwaliteit’. De samenwerking met hoogleraren en lectoren over kenniscreatie en -deling en natuurlijk ook het samenwerken met het NEVI-team. Deze elementen zitten allemaal in de functie. Ik heb dan ook bijzonder veel zin om te beginnen!”

Ervaring
Ook NEVI-voorzitter Siep Eilander heeft verheugd gereageerd op de komst van Harink. “Jeroen ademt inkoop. Met zijn kennis en ervaring is hij de aangewezen persoon om NEVI naar een volgend niveau te helpen, waarbij we doorgaan op de reeds ingeslagen weg met NEVI NEXT.”

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.