Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Aangeboden: Ondersteuning NEVI Praktijkopdracht

Forum

Aangeboden: Ondersteuning NEVI Praktijkopdracht

geplaatst: 05-10-2017, 12:20
1 posts      Pagina 1 van 1

Aangeboden: Ondersteuning NEVI Praktijkopdracht

05-10-2017, 12:20
Loopt u vast bij het schrijven van uw NEVI praktijkopdracht, of vindt u het juist lastig om te beginnen aan het schrijven? Of heeft u onverwacht een opdracht teruggekregen die onvoldoende becijferd is? In de ervaring die ik heb opgedaan in het ondersteunen van cursisten bij het NEVI en het NCOI heb ik gemerkt dat veel cursisten moeite hebben om hun praktische expertise te vertalen naar een paper. Ik bied (in de omgeving Amsterdam) naar behoefte ondersteuning bij alle aspecten van het schrijfproces, van het opstellen van een argumentatiestructuur en het toepassen van de theorie tot het redigeren van teksten. Als MSc sociologie en MA filosofie heb ik over de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het schrijven van essays en opstellen. Ik vind het fijn om deze ervaring te kunnen gebruiken om anderen te helpen met het schrijven van opstellen. Voor meer informatie en tarieven, kunt u mij een bericht sturen op hugo.peeters@student.uva.nl  
H. Peeters
Posts: 1
#162215

H. Peeters
Bijdrager

Loopt u vast bij het schrijven van uw NEVI praktijkopdracht, of vindt u het juist lastig om te beginnen aan het schrijven? Of heeft u onverwacht een opdracht teruggekregen die onvoldoende becijferd is?

In de ervaring die ik heb opgedaan in het ondersteunen van cursisten bij het NEVI en het NCOI heb ik gemerkt dat veel cursisten moeite hebben om hun praktische expertise te vertalen naar een paper.

Ik bied (in de omgeving Amsterdam) naar behoefte ondersteuning bij alle aspecten van het schrijfproces, van het opstellen van een argumentatiestructuur en het toepassen van de theorie tot het redigeren van teksten.

Als MSc sociologie en MA filosofie heb ik over de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het schrijven van essays en opstellen. Ik vind het fijn om deze ervaring te kunnen gebruiken om anderen te helpen met het schrijven van opstellen.

Voor meer informatie en tarieven, kunt u mij een bericht sturen op hugo.peeters@student.uva.nl

 

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.