Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Duurzaam inkopen vs ondernemend gedrag

Forum

Duurzaam inkopen vs ondernemend gedrag

geplaatst: 18-03-2019, 10:41
1 posts      Pagina 1 van 1

Duurzaam inkopen vs ondernemend gedrag

18-03-2019, 10:41
<p class="MsoNoSpacing">Beste inkoper,

<p class="MsoNoSpacing">De samenleving is aan het veranderen, dit zie je onder andere terug doordat ondernemers en de overheid meer bezig zijn met hun omgeving en wat de organisatie kan bijdragen aan duurzaamheid binnen de maatschappij. Elke inkoper is in deze tijd dan ook bezig met duurzaam inkopen. Welke factoren hebben invloed op een inkoper om goed duurzaam te kunnen inkopen?  

<p class="MsoNoSpacing">Voor mijn afstudeeronderzoek van de master Management van de Open Universiteit doe ik onderzoek naar de relatie tussen ondernemend gedrag van een inkoper en duurzaam inkopen. Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld, deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten om deze in te vullen. Uw gegevens worden anoniem verwerkt.

<p class="MsoNoSpacing"> Ik hoop dat u deze vragenlijst in wilt vullen via: https://www.thesistoolspro.com/goto/ondernemendgedrag

<p class="MsoNoSpacing">en wilt delen met andere inkoopcollega’s. Het invullen kan tot zondag 24 maart.

<p class="MsoNoSpacing">Marloes Grondstra

<p class="MsoNoSpacing">Inkoopadviseur

MGrondstra
Posts: 1
#166585

MGrondstra
Bijdrager

<p class=”MsoNoSpacing”>Beste inkoper,
<p class=”MsoNoSpacing”>De samenleving is aan het veranderen, dit zie je onder andere terug doordat ondernemers en de overheid meer bezig zijn met hun omgeving en wat de organisatie kan bijdragen aan duurzaamheid binnen de maatschappij. Elke inkoper is in deze tijd dan ook bezig met duurzaam inkopen. Welke factoren hebben invloed op een inkoper om goed duurzaam te kunnen inkopen?  
<p class=”MsoNoSpacing”>Voor mijn afstudeeronderzoek van de master Management van de Open Universiteit doe ik onderzoek naar de relatie tussen ondernemend gedrag van een inkoper en duurzaam inkopen. Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld, deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten om deze in te vullen. Uw gegevens worden anoniem verwerkt.
<p class=”MsoNoSpacing”> Ik hoop dat u deze vragenlijst in wilt vullen via: https://www.thesistoolspro.com/goto/ondernemendgedrag
<p class=”MsoNoSpacing”>en wilt delen met andere inkoopcollega’s. Het invullen kan tot zondag 24 maart.
<p class=”MsoNoSpacing”>Marloes Grondstra
<p class=”MsoNoSpacing”>Inkoopadviseur

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.